Индивидуални йога занимания

ЗАЩО ИНДИВИДУАЛНО?

Като холистична дисциплина за физическо, психическо и емоционално здраве, йога винаги е разчитала на индивидуалния подход. Повечето от моите ученици се убеждават в това на практика - за жалост, често когато се сблъскат с травма или сериозен проблем. Тогава те разбират, че масовите групови класове са малко като да накараш 10-ина души да носят един и същ размер обувки.

Някои са сковани и се разочароват, че не виждат съществена разлика дълго време. Други напредват бързо само, за да стигнат до плато. Трети имат специфични проблеми, които никога не са адресирани в групови класове. А някои просто искат да знаят повече и да разбират онова, което се случва с тях на постелката.

Индивидуалните занимания с мен ще Ви помогнат да изградите практика, която изцяло е съобразена с Вашите желания, цели, възможности и нужди в момента.  Ще работим за изграждане на телесен усет и физически качества, подобрена постановка и разбиране на асаните, преодоляване на затруденнията, които срещате. няма никакво занчение дали сте съвсем начинащи или вече практикувате от известно време, предизвикателствата ще бъдат достатъчни и постижими за всеки.

НАКРАТКО...

Не сте съвсем удовлетворени

Искате нещо да се промени. Знаете, че може да се промени, но не знаете как. Искате повече резултати. Искате повече качествени и красиви движения. Искате най-сетне да има смисъл от всичкото това.

ПРАКТИКА С МЕН

Много често, всичко това е свързано с модели на движение (и мислене), които не са толкова очевадни. Когато се променят моделите и намалят компенсациите, останалото си идва на мястото. Ключът е да се научим да разпознаваме кога се проявяват тези модели. Точно това е моята работа. Да ви ги покажа. Да ви помогна да ги усетите. Да ги промените, доколкото е възможно. 

Някои неща, които трябва да знаете

  • Работя с не повече от 5-има ученика, затова може да нямам възможност да започна веднага работа с Вас. Запишете се предварително, за да си запазите час;
  • Услугите ми са достъпни, но по-скъпи от групови класове. Има много инструктори, които твърдят, че разбират от йога терапия, но реално не знаят повече от онова, което преподават в класовете си. Аз не говоря напразно, аз наистина помагам да решите проблемите си и да видите резултати;
  • За да започна работа с Вас изисквам мин. 2 месеца обвързване с редовни занимания. Иначе няма смисъл.
  • Заниманията ще се провеждат на място, където е удобно за Вас или и за двама ни. Това ще уговорим при първата ни среща.

 

Готови ли сте? Да започваме...

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар